Elopement

Prijs op aanvraag

Ook wel de intieme bruiloft genoemd. Het woord "elope" vindt zijn oorsprong in het Anglo-Franse woord "aloper," dat "wegrennen, ontsnappen of  vluchten" betekent. In de 17e eeuw kreeg het een romantische betekenis en werd het gebruikt om te verwijzen naar "weglopen om te trouwen zonder ouderlijke toestemming."

Tegenwoordig is het gelukkig meer een bewuste keuze dan een noodzaak, en steeds meer koppels zien een elopement als de ideale bruiloft. De focus ligt volledig op jullie samen, vaak in het buitenland en meestal in een kleine setting, soms zelfs alleen met jullie tweeën, een ceremoniemeester en (hopelijk) een fotograaf en/of videograaf.

Everlasting vows bruiloft huwelijk fotograaf en videograaf

Pre-Wedding Shoot

Vanaf € 249,-

Een pre-wedding shoot, ook wel een verlovingsshoot genoemd, is een fotosessie die plaatsvindt voorafgaand aan de bruiloft. Het is een gelegenheid voor jullie als koppel om in een ontspannen sfeer professionele foto’s te laten maken, zonder de druk van de trouwdag zelf.

De voordelen van een pre-wedding shoot zijn talrijk. Allereerst biedt het jullie de kans om vertrouwd te raken met de fotograaf, zodat jullie je op de grote dag meer op je gemak voelen voor de camera. Daarnaast kunnen jullie deze foto's gebruiken voor bijvoorbeeld de uitnodigingen, een gastenboek, of decoratie op de trouwdag. De shoot kan plaatsvinden op een locatie die voor jullie bijzonder is, wat het extra persoonlijk maakt. En het mooiste van alles: het is een moment om samen te genieten en de liefde die jullie delen op een unieke manier vast te leggen.

Bruiloft Reportage

Vanaf € 1049,-

We gaan met jullie mee de grote dag tegemoet. Vooraf jullie bruiloft hebben wij meerdere malen contact om al jullie wensen goed in kaart te brengen.

Tijdens dit bijzondere evenement blijven wij op de achtergrond. Dit om zo puur mogelijk alle emoties te vangen die zo'n dag met zich meebrengt. Maar we zullen jullie ook begeleiden en ontzorgen, zodat jullie ook maximaal kunnen genieten van deze bijzondere gebeurtenis. We nemen jullie mee in een fotoserie op een door jullie gekozen locatie en zorgen ervoor dat jullie oprecht een leuke tijd hebben, dit is namelijk altijd terug te zien in het eindresultaat. Waar mogelijk assisteren wij, maar we laten jullie vooral lekker vrij. 

Benieuwd naar meer informatie? Laten we kennismaken! Via de agenda onderaan deze pagina kunnen jullie een datum uitkiezen die het beste bij jullie past.

Everlasting Vows Huwelijks fotografie en videografie
Everlasting Vows Huwelijks fotografie en videografie
Everlasting Vows Huwelijks fotografie en Videografie
Everlasting vows bruiloft huwelijk fotograaf en videograaf

Laten we kennismaken!

Elke bruiloft is natuurlijk uniek, ik maak dan ook graag persoonlijk kennis met jullie en hoor graag al jullie wensen betreft de speciale dag.

Geïnteresseerd?
Klik op de knop hieronder!