Aanbod & Tarieven

Wij houden van duidelijkheid. Daarom werken wij met basis pakketten van 6 uur, deze zijn à la carte uit te breiden zijn naar jullie wensen. Denk aan een langere montage van jullie video of langer aanwezig als fotograaf. 

Onderin deze pagina kunnen jullie een kennismakingsgesprek inplannen. In dit gesprek gaan we dieper in op jullie wensen, hoe jullie er op dat moment voor staan en vertel ik wat meer over mijn werkwijze.

Tarieven Ontdek betaalbare huwelijksfotografie en -videografie tarieven in Noord-Holland, Nederland. Onze transparante prijsstructuren bieden hoogwaardige diensten binnen elk budget, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je speciale dag. Van basispakketten tot volledig op maat gemaakte opties, wij bieden flexibele tarieven die passen bij jouw behoeften en wensen. Ervaar professionele kwaliteit zonder compromissen, terwijl we elk moment van je huwelijk vastleggen tegen eerlijke en concurrerende prijzen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gedetailleerde offerte op maat en laat ons je helpen bij het vastleggen van jouw liefdesverhaal zonder het budget uit het oog te verliezen.

Fotografie

Inclusief:

 6 uur een fotograaf op jullie huwelijk

300+ bewerkte foto's in hoge kwaliteit (op basis van 6 uur)

Eerste 15 foto's binnen 48 uur

USB met al jullie foto's thuisgestuurd

✓ Beveiligde online galerij

3-4 weken levertijd

€ 1250,-

Videografie

Inclusief:

6 uur een videograaf op jullie huwelijk

4-6 min wedding video

Hele Ceremonie gefilmd op 2e camera (aparte video)

✓ Professionele audio

15 sec teaser

✓ USB met jullie video en ceremonie

3-5 weken levertijd

€ 1450,-

Laten we kennismaken!

Elke bruiloft is natuurlijk uniek, ik maak dan ook graag persoonlijk kennis met jullie en hoor graag al jullie wensen betreft de speciale dag.

Daarom nodig ik jullie graag uit voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek nemen we jullie wensen door en vertel ik wat meer over mijn werkwijze.

Geïnteresseerd?
Maak hieronder dan snel een afspraak! Dit is geheel vrijblijvend en zal online plaatsvinden. Tot snel!